Lochem

Lochem – januari 2009

2009-lochem1

 

 

We overnachten in Lochem in hotel Vijverhof, wat op de route ligt van de 2 daagse NS wandelroute Poort van Graafschap. Dag 1 lopen we van Zutphen naar Lochem 18 km, dag 2 is van Lochem naar Ruurlo 16 km.

lochem

 

 

 

Zowel zaterdag als zondag lopen we met zijn zessen. Yvonne loopt de zaterdag mee, Jan de zondag. Zaterdag is het om 10.30 uur verzamelen op het station van Zutphen en lopen we een stuk van het Graafschapspad tot iets voorbij Almen. Bij Almen nemen we in een hotel restaurant iets lekkers. Nog zo’n 9 km te gaan, de NS route blijft langs de Berkel lopen tot aan Lochem en wijkt hiermee af van het Graafschapspad.
Na Almen begint het te regenen tot vlak voor Lochem. Bij het station van Lochem gaat Yvonne met de trein terug naar Utrecht. Wij halen de auto op en rijden naar het hotel. ’s Avonds eten we in het eetcafé Scholten. 

Zondag is Jan om even na tienen bij het hotel de Vijverhof en volgen we het Graafschapspad langs de Lochemse Berg naar Brachem. even voorbij Brachem begint het te regenen.

Om 15.15 uur zijn we in Ruurlo, bij hotel Averius nuttigen we een drankje, waarna Alie, Ad en Erik naar het station gaan. Alie keert met de trein terug naar Houten en Ad & Erik halen de auto op in Lochem.

lochem8

 

 

 

Spreuk van het weekend: Neem je hartpillen mee op holiday, dan blijft je ritme okay!

 

 

Reacties zijn gesloten.