Bornerbroek, Twente

Bornerbroek, Twente – oktober 2007

2007-bornerbroek

 

 

 

Een weekend in Twente, net onder Almelo in een huisje op het terrein van het Nivonhuis Krikkenhaar. Het is wat behelpen dit keer, met hulp van de wegenwacht komt Erna toch nog aan in ’t Krikske, Erik vergeet zijn jas & trui en Jan slaapt op de grond, omdat het een 6 persoonshuisje is.

Ko komt na het lopen van de Harderberger marathon zaterdagavond aan en slaapt in het nivonhuis. De auto van Ellen heeft ook kuren en op de terugweg hebben zij de hulp van de wegenwacht nodig.

Vrijdagochtend verzamelen we ons in ’t Krikske en na koffie met heerlijke gevulde koeken lopen we een kuierroute vanuit Zenderen, zaterdag lopen we een knooppunt route vanuit Enter en zondag lopen we vanuit Delden een stukje Overijssels Havenzaten pad via het landgoed Twickel en terug via het marskramerpad.

Het is droog weer, de herfstkleuren zijn prachtig en er zijn volop paddenstoelen te vinden en dankzij de cursus van Alie leren we hier wat meer over. We redden een in paniek rondrennende teckel en Ina heeft een ontmoeting met een giervalk. Met eten gaan we back to basic, andijviestamppot met andijvie uit de moestuin van Ina en de andere avond hutspot.

 

 

Reacties zijn gesloten.