Pasta met tonijn en ansjovi

Pasta met tonijn en ansjovis

Ingrediënten voor 2 personen
200 gram macaroni rigate, volkoren macaroni of penne
1 courgette
2 e.l. olie
1 á 2 e.l. italiaanse of provencaalse kruiden
zout en peper
1 pakje Mon Chou á 100 gram
2 blikjes tonijn
1blikje ansjovis
champignons

Bereiden
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Snij de courgette in blokjes en de champignons in schijfjes. Snij de ansjovis in hele kleine stukjes.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de courgette met de kruiden en zout en peper naar smaak tot ze goudbruin zijn.
Voeg de champignons erbij en bak deze mee. Voeg de Mon Chou toe en roer tot de kaas gesmolten is.
Meng de tonijn met het vocht door de courgette. Voeg de klein gesneden ansjovis toe en roer alles goed door elkaar.
Giet de pasta af en schep deze door het courgette mengsel. Serveer direct.

Bron: Wim

Reacties zijn gesloten.